Haute Borduren op locatie.

Haute borduren op locatie tijdens uw evenement, festival of (social) merkactivatie. Met onze industriële borduurmachines voorzien wij uw gasten ter plekke van een geborduurde personalisatie zoals bijvoorbeeld een logo, naam, applicatie of initialen. Tijd om uw bezoekers kennis te laten maken met een nieuw merk of collectie of tijdens het borduren iets nieuws te laten ontdekken / te activeren.

Haute Borduur biedt de keuze uit maar liefst 15 kleuren draad per machine waardoor een zelfgekozen kleurenpalet tot de mogelijkheden behoort.  

Uw bezoekers krijgen dus de mogelijkheid te kiezen uit verschillende kleuren en te borduren personalisaties die wij van tevoren bespreken.

Ook zijn wij leverancier van duurzaam textiel & workwear waardoor wij een volledig pakket kunnen bieden voor het kleden van uw gast, klant of personeel.
product personalisatie. Een luxe activatie.
Het live personaliseren van producten is een luxe vorm van promotie en activatie welke door heel Nederland en België mogelijk is. Afhankelijk van het aantal locaties en het aantal bezoekers (lees ook: machines), komen wij met één of meerdere enthousiaste borduurders. Al met al zodat uw gasten naar huis gaan met een lach en hoogwaardig gepersonaliseerde producten.

Wist u dat we voor een optimaal resultaat uitsluitend kwaliteitsgaren van Madeira gebruiken? Deze garen kunnen gewassen worden tot 95 graden en zijn kleurvast. 

Interesse in borduren op locatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.