Borduren vraagt creativiteit en vakmanschap.

Sinds 2016 richt Haute Borduur zich volledig op borduren. Borduren vraagt creativiteit en vakmanschap. Twee uitgangspunten die de motivatie vormden om het vak te leren. Na een periode van exclusief mentorschap bij een Nederlands Borduurhuis, waarin wij steeds vaker de vraag kregen om verschillende soorten textiel te borduren, ontstond Haute Borduur.

Vandaag de dag, vanuit een studio in Muiden, is Haute Borduur dé borduurservice voor regio Amsterdam, Gooi & Vechtstreek.

Interesse? Neem contact op.
WAT IS BORDUREN?
Borduren is het maken van versieringen en patronen met naald en garen op textiel, leer of andere ondergronden. Het is een kunst die al bestaat sinds de mensheid stoffen gebruikt. Naar schatting worden er over de hele wereld al vanaf 3000 voor Christus borduursels aangebracht op weefsels.

Tegenwoordig gebeurt dit veelal op hightech borduurmachines. Zelf borduren wij op machines van Holiauma & Brother. 


DIT KAN HAUTE BORDUUR VOOR U BETEkeNEN
Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van logo’s, patronen, teksten en afbeeldingen. Bijvoorbeeld logo’s op sportkleding of bedrijfskleding, mooie patronen op jassen of tassen of een tekst of afbeelding op T-shirts, handdoeken, dekens of kussens. Borduren is mogelijk in elke gewenste kleur. Ook kunnen wij uw pantone kleur (bijvoorbeeld voor het borduren van uw bedrijfslogo) omzetten in draad. Zo bereiken wij met ons borduurwerk altijd het gewenste resultaat! 

Een creatief of persoonlijk idee voor een borduurontwerp? Wij staan voor u klaar! Denk aan het ontwerpen en borduren van specifieke patronen of persoonlijke boodschappen bij geboorte of overlijden. Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies op het gebied van stof, draad en ontwerp.
 
Wist u dat we voor een optimaal resultaat uitsluitend kwaliteitsgaren van Madeira gebruiken? Deze garen kunnen gewassen worden tot 95 graden en zijn kleurvast. 

Interesse in onze borduurservice? Neem contact op.