PRIJZEN

Bij borduren is er veel om rekening mee te houden. Voordat wij aan de slag gaan, zorgen we voor een borduurkaart op maat.

Met het digitaliseren van een borduurkaart (op maat), zijn wij gemiddeld 45 minuten bezig. Bij een ontwerp met veel details kan dit langer duren, hierop baseren wij dan ook onze prijzen. 

BORDUURKAART OP MAAT

De borduurkaart is een technisch bestand waarin wij onder andere de richting van de steken aangeven, het motief van de steken bepalen, de spanning van de draden instellen, de trekcompensatie aanpassen aan rekbaarheid van de stof en het begin- en eindpunt van het patroon bepalen. 

STANDAARD LETTERTYPEN

Bevat uw logo standaard lettertypen? Dan bekijken we of wij deze standaard in onze machine terug kunnen vinden. In dat geval hoeft er geen borduurkaart te worden gemaakt.

KOSTEN VAN DE BORDUURKAART

Het maken van de borduurkaart kost gemiddeld  45,- euro. Dit bedrag is een eenmalige bijdrage met betrekking tot de ontwerpkosten. Komt u de volgende keer bij ons terug, dan kunt u kosteloos gebruikmaken van de bestaande borduurkaart. Ook kunnen wij deze kosteloos vergroten of verkleinen, bijvoorbeeld wanneer u wisselt van mouw naar rug, of van rug naar bovenarm (net waar u uw logo/afbeelding/tekst geborduurd wil hebben).

Een logo op de linkerborst (maximaal 10 cm) kost ongeveer 12,50-,
een groter logo/naam op de achterkant van een shirt kost ongeveer 17,95,-.

Let op: dit is een richtlijn.

Afhankelijk van uw ontwerp bepalen we de borduurtijd.
Wij bespreken de kosten altijd van tevoren. 

Het maximale borduurformaat dat wij borduren bij standaard projecten is 40 x 50 cm.
Voor grotere projecten kunt u ons altijd contacten, door in delen te borduren is vaak meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Ons specialisme is strak werk afleveren. Wij kijken uit naar iedere uitdaging!




DUURZAAM RESULTAAT

Borduren geeft een duurzaam en kleurvast resultaat. In tegenstelling tot bedrukken is borduren bestand tegen weersinvloeden en wassen op hoge temperaturen (tot wel 95 graden!). Omdat wij uitsluitend gebruikmaken van de kwaliteitsgaren van Madeira kunnen wij garanderen dat de bewerkingen intact blijven. 

Al met al staat Haute Borduur voor een snelle levering en scherpe prijzen!
Omdat ieder borduurwerk anders is, leveren wij altijd maatwerk.

Interesse?
Neem contact op.